Yağız Forum Bilgini
Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 64 Yer : Yedi tepenin dibinden Meslek : ÇEVRECİ İŞÇİ Kayıt tarihi : 25/01/07
| Konu: GÜLTEN AKIN 4/2/2007, 22:20 | |
| <BLOCKQUOTE id=6da4ab24>Madem ki kadın şairlerimiz az, hiç değilse olanları hatırlayalım diye düşündüm.
Ve şiirlerini her zaman severek okuduğum Gülten Akın ile başlayalım.</BLOCKQUOTE>
En son tarafından 4/2/2007, 22:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Yağız Forum Bilgini
Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 64 Yer : Yedi tepenin dibinden Meslek : ÇEVRECİ İŞÇİ Kayıt tarihi : 25/01/07
| Konu: Geri: GÜLTEN AKIN 4/2/2007, 22:21 | |
| DELİ KIZIN TÜRKÜSÜ
Sana büyük caddelerin birinde rastlasam Elimi uzatsan tutsam götürsem Gözlerine baksam gözlerine, konuşmasak Anlasan
Elimi uzatsam tutamasam Olanca sevgimi yalnızlığımı düşünsem-hayır düşünmesem Senin hiç haberin olmasa Senin hiç haberin olmaz ki Başlar biter kendi kendine o türkü
Yağmur yağar akasyalar ıslanır Bulutlar uçuşur geceleyin Ben yağmura deli buluta deli Bir büyük oyun yaşamak dediğin Beni ya sevmeli ya öldürmeli
Yitirmeli büyük yolların birinde ne varsa Böcekler gibi başlamalı yeniden Bu Allahsız bu yağmur işlemez karanlıkta Yan garipliğine yürek yan Gitti giden | |
|
Yağız Forum Bilgini
| Konu: Geri: GÜLTEN AKIN 4/2/2007, 22:23 | |
| UZUN YAĞMURLARDAN SONRA Sen yağmurlu günlere yakışırsın Yollar çeker uzak dağlar çeker uzak evler Islanan yapraklar gibi yüzün ışır Işırsa beni unutma
Alır yürür sıcak mavisi gökyüzünün Kuşlar döner uzun yağmurlardan sonra bir gün Bir yer sızlar yanar içimde büsbütün Her şeye rağmen ellerin üşür Üşürse beni unutma
Yeni dostlar yeni rüzgârlar gelir geçer Yosun muydum kaya mıydım nasıl unuttular Kahredersin başın önüne düşer Düşerse beni unutma. | |
|